3ο Δημοτικό Σχολείο Ψαχνών.

Η Βιβλιοθήκη Μας

 

 

Επιτέλους, μετά από πολύ σκέψη και κόπο το σχολείο μας, βρήκε χώρο για να στεγάσει τη βιβλιοθήκη του. Έτσι από τον  Ιανουάριο του 2006, η  Δανειστική Βιβλιοθήκη μας, συστεγάζεται στην αίθουσα του εργαστηρίου πληροφορικής και λειτουργεί  τις ώρες  του σχολείου.

 

Είναι μηχανογραφημένη  ηλεκτρονικά και αριθμεί περίπου 1000 παιδικά βιβλία, πολλές βιντεοκασέτες , ακτίνες δίσκων(CDROM) και DVD.

 

Τα παιδιά  με τη βοήθεια των δασκάλων τους, μαθαίνουν να αγαπούν το βιβλίο και να αναζητούν τη γνώση.

 

Υπεύθυνοι  «Βιβλιοθηκάριοι», οι δασκάλες  Ανθή  Βούζη,  Ασημίνα Καραμούζη και ο  δάσκαλος  Αχιλλέας  Νάκος,  υπομονετικά και ακούραστα, ικανοποιούν και κατευθύνουν  τις απαιτήσεις των παιδιών, σε βιβλία της ηλικίας τους.

 

Προσπαθούμε μέσω του Συλλόγου Γονέων και διάφορων φορέων της περιοχής μας, να την εμπλουτίζουμε συνεχώς με καινούρια βιβλία, βιντεοκασέτες, καινούρια CD-ROM  και  DVD.

 

Παρακαλούμε,  όσους  αρμόδιους φορείς, γονείς ή μαθητές επιθυμούν να βοηθήσουν στον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης μας, να επικοινωνήσουν μαζί μας, στο email του σχολείου.

 

3o Δ.Σ. Ψαχνών

20200612_073321.jpg

Ημέρα - Ώρα

Πέμπτη 18/07/2024
9:20:45 π.μ.

e-μαθητής

Για να μπορέσετε να συνδεθείτε πρέπει πρώτα να αποδεχθείτε τη χρήση των cookies πατώντας στο πράσινο κουμπί " I Agree - Αποδέχομαι", και στη συνέχεια εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.

Περιήγηση