3ο Δημοτικό Σχολείο Ψαχνών.

Διαχείριση e-Taxis

Αγαπητέ συνάδελφε,

το Αρχείο αυτό αποτελεί ένα προσωπικό εργαλείο χρήσιμο για τη διαχείριση της τάξης. Δίνει τη δυνατότητα να διαχειριζόμαστε ηλεκτρονικά, εύκολα και γρήγορα όλα τα στοιχεία των μαθητών της τάξης μας (στοιχεία ταυτότητας, βαθμολογιών, επίδοσης, απουσιών, στατιστικά κλπ ).

Δεν είναι δύσκολο στη λειτουργία του, αφού βασίζεται μόνο στην εφαρμογή του EXCEL.  Γράφουμε μόνο στα πράσινα ΦΥΛΛΑ τα στοιχεία των μαθητών στην αρχή του σχ έτους και στη συνέχεια την αριθμητική βαθμολογία στα τρία τρίμηνα (ΜΟΝΟ). Στη συνέχεια μπορούμε να σβήνουμε να διορθώνουμε να αλλάζουμε όπως εμείς θέλουμε και να βλέπουμε αμέσως τα τελικά αποτελέσματα. 

Κερδίζουμε χρόνο, δεν μπερδευόμαστε, δεν γράφουμε κατ' επανάληψη ίδια πράγματα. Δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε ανά πάσα στιγμή τα ΦΥΛΛΑ ΕΛΕΓΧΟΥ των μαθητών μας και να έχουμε άμεσα πληροφορίες, στατιστικά κλπ.  Να εκτυπώνουμε μια καλαίσθητη ονομαστική κατάσταση όλα ό,τι αφορά τη δική μας τάξη.

Το προσφέρω με χαρά σε κάθε συνάδελφο και ελπίζω σε μια διαρκή επικοινωνία για κάθε πληροφορία, ανταλλαγή απόψεων και συνεργασία.                                                                                            

 

                                                                                                     Με εκτίμηση

                                                                   ΓΚΟΥΖΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (δάσκαλος στο 3ο ΔΣχ Ψαχνών)

                                                                                            (Πατήστε  στην  παρακάτω εικόνα)

                                                                                    

 

 

3o Δ.Σ. Ψαχνών

20200612_073446.jpg

Ημέρα - Ώρα

Πέμπτη 18/07/2024
9:19:04 π.μ.

e-μαθητής

Για να μπορέσετε να συνδεθείτε πρέπει πρώτα να αποδεχθείτε τη χρήση των cookies πατώντας στο πράσινο κουμπί " I Agree - Αποδέχομαι", και στη συνέχεια εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.