3ο Δημοτικό Σχολείο Ψαχνών.

Το σχολείο

 

Το Σχολείο μας βρίσκεται στο δυτικό τμήμα της πόλης, επί της οδού Αγγελή Γοβιού 75.

 

Ιδρύθηκε το 1986 ως εξαθέσιο Δημοτικό Σχολείο, με Διευθυντή τον κ. Αθανάσιο Γκρινιάρη και προσωρινά λειτούργησε σε ενοικιαζόμενες αίθουσες. Το 1988 μετακόμισε στο σημερινό καινούργιο κτίριο. Αν και τα προηγούμενα χρόνια λειτουργούσε με 7 και 8 τμήματα, σήμερα λόγω υπογεννητικότητας παραμένει ως εξαθέσιο, με τμήμα ένταξης και ολοήμερο τμήμα.

 

 

Οι μαθητές μας σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων παρακολουθούν μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών από το 1995. Διαθέτουμε δύο αίθουσες Η/Υ και προσπαθούμε όσο βέβαια μπορούμε, να παρακολουθούμε την εξέλιξη της τεχνολογίας και να εκσυγχρονιζόμαστε. Παράλληλα με δικά μας μουσικά όργανα οι μαθητές μας διδάσκονται Μουσική. Σήμερα  οι μαθητές μας διδάσκονται στο σχολείο κάθε Σάββατο, μαθήματα Ζωγραφικής , Πληροφορικής αλλά και Σκάκι

 

Το μεγάλο μας παράπονο !!!!!!!! Οι χώροι του Σχολείου, δεν επαρκούν για τις δραστηριότητες μας. Μας λείπει η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και ένα Γυμναστήριο.

 

Το σχολείο μας στο χάρτη


Προβολή 3ο Δημοτικό Σχολείο Ψαχνών σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

3o Δ.Σ. Ψαχνών

school_blue2.jpg

Ημέρα - Ώρα

Πέμπτη 18/07/2024
8:01:47 π.μ.

e-μαθητής

Για να μπορέσετε να συνδεθείτε πρέπει πρώτα να αποδεχθείτε τη χρήση των cookies πατώντας στο πράσινο κουμπί " I Agree - Αποδέχομαι", και στη συνέχεια εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.

Περιήγηση