3ο Δημοτικό Σχολείο Ψαχνών.

e-twinning έργο «Join in ART, enjoy yourself»

Φέτος, το σχολείο μας συμμετέχει στο e-twinning έργο «Join in ART, enjoy yourself»
"Στο συγκεκριμένο έργο, το οποίο είναι μια πρωτοβουλία της νηπιαγωγού / διευθύντριας του 3ου Νηπιαγωγείου Ψαχνών κυρίας Βούλας Τσίχλη, συμμετέχουμε με την καθοδήγηση της καθηγήτριας των Aγγλικών του σχολείου μας κυρίας Κατερίνας Δεκαβάλλα και σε αυτό συμμετέχουν νηπιαγωγεία και σχολεία από την Ελλάδα, την Τουρκία, την Ιταλία, την Σλοβακία την Ισπανία και την Πορτογαλία! 
Σκοπός μας είναι να διασκεδάσουμε μαθαίνοντας να δημιουργούμε, να απολαμβάνουμε και να μοιραζόμαστε έργα τέχνης. Ανταλλάσσουμε μεταξύ μας ζωγραφιές, δώρα, ευχές και ιδέες και επικοινωνούμε μέσα από την πλατφόρμα του e-twinning με μηνύματα αλλά και με βιντεοκλήσεις!
Παρουσιάζουμε έργα τέχνης της χώρας μας, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα και μαθαίνουμε για διάφορους καλλιτέχνες, διάφορες τεχνικές , αλλά και ιστορία και μυθολογία! Παίζουμε και παιχνίδια που φτιάχνουμε με τις δασκάλες μας, με έργα δικά μας ή αυτά που παρουσιάζονται.
Μπορείτε να επισκεφτείτε το blog μας στο
http://art-n-joy-etwinning.blogspot.com/
Θα χαρούμε πολύ να μας πείτε τη γνώμη σας!!!"
Οι μαθητές της Στ΄ τάξης
με την πολύτιμη βοήθεια των μαθητών της Δ΄και Ε΄ τάξης

Το logo της φωτογραφίας είναι ψηφιακά ζωγραφισμένο από τους μαθητές όλων των σχολείων- συνεργατών και έχει ψηφιστεί,σε web tool, από τους μαθητές και τους δασκάλους ως το καλύτερο, ανάμεσα σε τρία λογότυπα.

                                              

3o Δ.Σ. Ψαχνών

20200612_073506.jpg