3ο Δημοτικό Σχολείο Ψαχνών.

3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Σήμερα 3-10-2 016 στα πλαίσια της 3ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, επισκέφτηκαν το σχολείο μας οι πρωταθλήτριες του στίβου Δαλάκα Κατερίνα και Καραμπέτσου Ελίνα συνοδευόμενες από τη Γραμματέα κ. Ταξιάρχη Δήμητρα.
Οι δύο αθλήτριες με την καθοδήγηση του προπονητή τους κ. Μαρκόπουλου Κωνσταντίνου και μετά από σκληρή προπόνηση βελτιώθηκαν σημαντικά τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να έρθουν γρήγορα και οι επιτυχίες. Η Δαλάκα Κατερίνα είναι σήμερα πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 100μ και στα στα 400μ. με εμπόδια, ενώ πήρε και το χρυσό μετάλλιο στα 400 μ. με εμπόδια στους Βαλκανικούς αγώνες στο Βουκουρέστι, όπου και ανακηρύχθηκε κορυφαία αθλήτρια. Επίσης συμμετείχε και στους Ευρωπαϊκούς του Άμστερνταμ. Η Καραμπέτσου Ελίνα τερμάτισε 4η στα 400μ. με εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Μας μίλησαν για τη σημασία του αθλητισμού στη ζωή μας, για τις εμπειρίες τους από τους αγώνες, για τη διατροφή, ενώ απάντησαν σε πάρα πολλές ερωτήσεις των μαθητών μας.
Μάλιστα οι μαθητές έδωσαν στις καλεσμένες μας ένα πολύ όμορφο κολάζ, ζωγραφιές και ανθοδέσμες από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.
Η εκδήλωση τελείωσε με τις αθλήτριες να μοιράζουν αυτόγραφα και τις ευχές όλων των παιδιών για συμμετοχή και καλή εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020!!!
Στη συνέχεια οι μαθητές μας μετέβησαν στο Εθνικό Στάδιο Ψαχνών όπου συμμετείχαν σε διάφορα αγωνίσματα.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας και ιδιαίτερα στον Γυμναστή μας Χρήστο Τυχάλα.

 

                                                                                                   

3o Δ.Σ. Ψαχνών

20200612_073446.jpg